Marijke,

“Zo’n ruim zes jaar geleden ben ik begonnen met Pilates lessen bij Marion, die zo uit Cirque Plume weggelopen kan zijn. Ze is zeer stimulerend en ik ben erg tevreden met hetgeen ik zoal van haar heb geleerd. Ben nu ruim 70+ en als ik bv. in een tandartsstoel lig , zit ik eerder overeind dan de stoel me kan bijhouden vanwege mijn sterkere buikspieren. Ook in de dagelijksheid heb ik er baat bij. Een stijve nek, rugpijntjes, stramme botten e.d. kan ik allemaal aan door de Pilates oefeningen, zodat ik soepel genoeg door het leven kan gaan. Kortom, ik ben blij met de Pilates lessen en beveel ze een ieder van harte aan.”
Marianne

Met vier vriendinnen gingen we ..... op Pilates in Den Bosch. Ik ging mee voor de gezelligheid. Nu zijn we meer dan vijf jaar verder en ik ben een trouwe fan van Marion geworden. Sporten is mijn lust en leven, maar pilates is meer dan sport; pilates van Marion is iedereen aan te bevelen.Ik ben er al zo lang, omdat pilates vanaf het begin mijn “ding” was. Elke week is er een duidelijke, verantwoorde, gestructureerde opbouw van diverse spiergroepen. Ik zit zonder er bij na te denken rechter, ik beweeg soepeler en ben bewuster van mijn ademhaling: ik zit beter in mijn vel.
Als leerkracht van groep 8 pas ik diverse oefeningen toe in de klas, waardoor ook de kinderen bewuster worden van hun houding. Als ik aan anderen uitleg wat Pilates is, kan ik niet om Marion heen. Nog nooit heb ik op deze manier les gehad; Marion bouwt zorgvuldig op, verrast mij na al die jaren nog steeds. Marion is attent en geeft veel warmte aan ons. Nu fietsen we met drieën van Den Dungen naar Middelrode en gaan na een uur met een zeer goed gevoel terug naar huis...heerlijk ontbijten met het gezin.