Truus,

Al sinds een aantal jaren voel ik me de gelukkige die mee mag doen in de Pilatesgroep van Marion. In de loop der jaren ben ik me als assistent hardlooptrainer bewust geworden van het belang van een sterk en stabiel powerhouse als basis voor alle bewegingen.
Diverse lopers van onze loopgroep hebben sindsdien hun weg gevonden naar de Pilateslessen van Marion.Marion weet met grote passie en deskundigheid veel variatie in de lessen aan te brengen en de mensen te motiveren.Ondanks de soms pittige oefeningen is het gezellig en ontspannend, gevolgd door een gegarandeerd goede nachtrust!Voor jong en oud geschikt en een onbetaalbare investering in een sterk en stabiel lijf.Ondanks het feit dat ik heel graag buiten sport, ga ik elke week met veel plezier naar de zaal met die heerlijk verwarmde vloer, de rustgevendeachtergrondsmuziek en de “kei toffe” enthousiaste juf!!Loes,

Tijdens een stressvolle periode in mijn werk en leven leerde ik Pilates kennen. Mijn energie was op en mijn spieren gespannen. Ik zat in een soort trans van blijven doorgaan waardoor de balans tussen lichaam en geest totaal zoek raakte. Allerlei lichamelijke ongemakken dienden zich aan en weerhielden mij tenslotte om te blijven sporten en bewegen.
Op advies van een Pilates beoefenaarster heb ik me na de zomerperiode aangemeld voor Pilates. De eerste lessen waren voor mij een ontgoocheling. Eenvoudige oefeningen vertelde mijn lichaam dat ik Pilates nodig had! Al snel zag ik vooruitgang. Minder gespannen nekspieren en een rechte rug. Het gaf mij ook weer energie voor andere dingen. Nu kan ik niet meer zonder Pilates. Elke dag oefen ik met de basishoudingen. Even tussendoor als ik ergens zit te wachten of een paar minuten over heb. Dat is ook het mooie van Pilates, je hebt er weinig voor nodig en de opbrengst van een sterk lichaam is geweldig. Eenmaal per week ga ik naar de groepsles en ik merk nog steeds vooruitgang en een nog betere beheersing van mijn spieren, na enkele jaren.
Achter de computer, werken in de tuin, een slechtnieuws gesprek of intensief sporten, het maakt niet uit. Ik heb leren luisteren naar mijn lichaam al moest ik daarvoor diep in de veertig worden.