Nieuwsbrief september 2022

 Hopelijk hebben jullie van de mooie zomer genoten en genoeg energie opgeladen voor de komende periode.

 Graag wil ik aan jullie voorstellen Hedwig van Krey, yogadocente en Pauline van Hezik, 5Ritmes dansdocente.

Hedwig komt het team van MyPilates versterken en ik ben erg blij met haar. Zij volgt haar Pilates opleiding bij Marion de Laat van MyPilates.
 Vanaf dinsdag 11 oktober start Hedwig met Yin yoga om 18.30 uur. Je kan hier je vaste lesuur van maken of je gemiste lessen inhalen. Graag in beide gevallen van tevoren een mailtje naar info@mypilates.nl.
Daarnaast zal zij regelmatig een Pilatesles geven.

Hedwig van Krey:
Graag wil ik me voorstellen, ik ben Hedwig van Krey en binnenkort kun je mij tegenkomen in de mooie MyPilates studio in Berlicum.

Sinds 2016 geef ik yogales in Vught en Den Bosch. Toen ik de Yin yoga opleiding ging volgen bij de grondlegger van deze yogavormen, Paul Grilley, wist ik zeker: dit wordt mijn pad. Bij Yin yoga focussen we ons op het rekken en strekken van spieren en bindweefsel door houdingen wat langer aan te houden, zittend of liggend. Het is een yogavorm die voor praktisch iedereen geschikt is, jong en oud, soepel en minder soepel. Samen met Marion ben ik mij aan het verdiepen in de Pilateswereld. Wat een gewldige combinatie, Pilates en de stretch houdingen van yoga. Leuk om dit nieuwe avontuur in Berlicum aan te gaan en je te ontmoeten in een Yin of Pilates les.

Tot gauw, Hedwig.

Pauline van Hezik:

Hallo, ik ben Pauline van Hezik, 5Ritmes dansdocent sinds 2014. De 5Ritmes is een dans- en bewegingsmeditatie, die helend werkt voor lichaam en geest, hart en ziel. Als je de vijf ritmes Vloeiend, Staccato, Chaos, Lyrisch en Stilte achter elkaar zet, vormen ze samen een golfbeweging. Het is als een golf van energie die door je lichaam danst. Met een begin, een midden en een einde. Vanaf donderdag 22 september ga ik in de Ruimte dansseries begeleiden.

Praktische informatie
Kennismaken 22 september: 19.30-21.30 uur; € 10 (online boeken of aan de deur)
Serie van vijf avonden: 6 – 20 oktober, 3 – 17 november, 1 december 19.30-21.45 uur; € 90 (online boeken)
Draag dansbare kleding in laagjes en neem een flesje water mee. We dansen op blote voeten. Is dat voor jou een bezwaar, draag dan indoor schoenen met lichte zolen (donkere zolen geven strepen op de vloer).

Heb je nog vragen? Neem een kijkje op mijn website of stuur een e-mail: info@paulinevanhezik.nl. Wil je meedansen? Boek je plekje online op de website www.paulinevanhezik.nl.

TOT DANS!

Dàt wordt een sfeervolle herfst!

Start 5Ritmes dansen: donderdag 22 september 19.30 uur
Start Yin yoga lessen: dinsdag 11 oktober 18.30 uur

 

Scroll naar boven