Pilates Den Bosch

Ontdek Pilates bij Mypilates, jouw studio vlakbij Den Bosch.

Pilates Den Bosch

Welkom bij Mypilates, de plek voor Pilates- en yogalessen in de regio Den Bosch, gelegen in het landelijke Berlicum. Onder leiding van Marion, een docent met meer dan dertig jaar ervaring met passie voor beweging en welzijn, biedt Mypilates een divers aanbod van lessen. Voor jong en oud(de oudste deelneemster is 85), soepel of stijf, Pilates is geschikt voor iedereen. 

Waarom Pilates bij Mypilates?

Ervaring en expertise: Marion heeft als een van de eerste Pilatesdocenten alle ervaring, die nodig is om iedere deelnemer de juiste persoonlijke begeleiding te geven.
Divers aanbod: onze lessen variëren in intensiteit en focus, geschikt voor zowel beginners als gevorderden.
Unieke locatie: in de rustige omgeving van Berlicum, gratis parkeren voor de deur. Prachtige ruime en sfeervolle studio. Ideaal als je de drukte van de stad wilt ontvluchten.

Begin jouw reis met een gratis proefles

Ontdek hoe Mypilates kan bijdragen aan een gezonder, sterker en gebalanceerd leven. Neem vandaag nog contact op met Mypilates voor een gratis proefles en ontdek wat de warme sfeer en heerlijke lessen met jou doen.
Laat de reis naar een betere jij beginnen bij Mypilates, waar persoonlijke aandacht en deskundige begeleiding samenkomen om jouw gezondheid en welzijn te bevorderen.

Scroll naar boven