Yoga Den Bosch

Ontdek Yoga bij Mypilates, jouw studio vlakbij Den Bosch.

Yoga Den Bosch

Welkom bij MyPilates, jouw serene plek voor Yoga en Pilates in de omgeving van Den Bosch, gelegen in het landelijke Berlicum. Hier, onder de deskundige leiding van yogadocent Marion, ontdek je de transformatieve kracht van een gecombineerde Yoga- en Pilates praktijk.

Voordelen van Yoga en Pilates

De combinatie van Yin Yoga en Pilates versterkt niet alleen het lichaam, maar kalmeert ook de geest. In Yin Yoga houd je houdingen voor langere tijd aan. Zo versterk en versoepel je het bindweefsel en de gewrichten. Pilates versterkt je houding en maakt je spieren krachtig met de nadruk op de rug en buikspieren.

Een uur samenwerken met je lichaam betekent ook even loskomen van de automatische gedachtengang. Wat van een inspanning een ontspanning maakt.

Een uitnodiging voor iedereen

Of je nu uit Den Bosch komt of de omstreken, MyPilates verwelkomt je om deel te nemen aan onze lessen en de vele voordelen van Yoga en Pilates zelf te ervaren. Met een focus op zowel fysieke als mentale gezondheid, biedt onze yogastudio een breed aanbod aan lessen om je te helpen een staat van diepere ontspanning en verbeterde gezondheid te bereiken.

Begin jouw reis met een gratis proefles

Wij nodigen je van harte uit voor een proefles bij MyPilates, gelegen nabij Den Bosch, om zelf de harmonieuze balans tussen lichaam en geest te ontdekken die Yoga en Pilates te bieden hebben. Onder de bekwame leiding van Marion en haar team, vind je een ondersteunende gemeenschap die je aanmoedigt om op je eigen niveau en tempo te groeien. Bezoek onze studio in Berlicum en laat ons je begeleiden op je reis naar welzijn.

Scroll naar boven